27 Μαρτίου 2018

Συγκίνηση στο γήπεδο και στο μονοπάτι του τελικού Golf Challenge της Alfa Romeo

  • Ένα Σαββατοκύριακο ανταγωνισμού και κομψότητας που σφραγίζει την σχέση αγάπης της μάρκας Alfa Romeo με το γκολφ.
  • Το Σάββατο, το Castelconturbia Golf Club φιλοξένησε τον τελικό του Golf Challenge της Alfa Romeo.
  • Την Κυριακή, όλοι οι συμμετέχοντες οδήγησαν την Stelvio, την Giulia και την 4C στην πίστα του Balocco (Vercelli): ασυμβίβαστες επιδόσεις και απέραντη οδηγική απόλαυση, με πλήρη ασφάλεια.
  • Ο διαγωνισμός θα ανανεωθεί και το 2018 με σαράντα εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το Castelconturbia Golf Club στο Agrate Conturbia (Novara) παρείχε το υπόβαθρο για τον διεθνή τελικό του Golf Challenge της Alfa Romeo, το συναρπαστικό γεγονός που ενσαρκώνει την ουσία δύο κόσμων υψηλής ποιότητας. Η Alfa Romeo και το γκολφ μοιράζονται αξίες πάθους, σπορτίβ στιλ, καλής γεύσης και απόδοσης, εκφρασμένα όλα στα υψηλότερα επίπεδά τους στη δημιουργία των πιο αποκλειστικών γηπέδων της Ευρώπης.

Μεταξύ μίας ρυθμικής κίνησης και ενός χτυπήματος, οι καλεσμένοι μπόρεσαν να οδηγήσουν Stelvio, το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo, την Giulia, την πιο γνήσια έκφραση της ταυτότητας της μάρκας και την 4C, μίας σπορτίβ ψυχής ανυψωμένης στην υψηλότερη δύναμη.

Στον τελικό συμμετείχαν οι 29 νικητές του Golf Challenge της Alfa Romeo των σταδίων που έλαβαν χώρα στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε εντυπωσιακά χτυπήματα και εκπληκτικά ακριβείς τροχιές. Αυτή η ίδια ακρίβεια ήταν στο προσκήνιο και όταν η Alfa Romeo Stelvio, η Giulia και η 4C κινήθηκαν μέσα στην πίστα του Balocco, επιτρέποντας στους καλεσμένους να απολαύσουν ασυμβίβαστες επιδόσεις και απέραντη οδηγική απόλαυση, με πλήρη ασφάλεια. Η Stelvio, των πρώτο SUV στην πάνω από έναν αιώνα ιστορίας της μάρκας, έχει γράψει ξανά τους κανόνες για την κατηγορία της καθορίζοντας νέα σημεία αναφοράς για τις επιδόσεις, η Giulia είναι το σπορτίβ sedan όπου η λειτουργικότητα και η δυναμική ομορφιά συνδυάζονται για να επιτύχουν απαράμιλλες επιδόσεις, και η 4C ενσαρκώνει την σπορτίβ ουσία που περιέχεται στο DNA της Alfa Romeo, όσον αφορά την εμφάνιση που κόβει την ανάσα, την τεχνολογική υπεροχή και τις επιδόσεις.

Το πολύ δημοφιλές Golf Challenge της Alfa Romeo θα επαναλάβει την ίδια συνταγή της νέας σαιζόν των αγώνων γκολφ αλλά θα αυξηθεί σε σαράντα εκδηλώσεις, και πάλι στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τορίνο, 26 Μαρτίου 2018

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία