11 Μαΐου 2018

Abarth racing, η πρόκληση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο

  • Στην Ισπανία, η ομάδα SMC Junior Motorsport team στο Rallye Villa de Adeje με το Abarth 124 rally του Alberto Monarri (SP) και του Rodrigo Sanjuán (SP).
  • Στην Γαλλία, το Abarth Selenia Trophy και το Ιταλικό Πρωτάθλημα F4 που επιχορηγούνται από την Abarth στην πίστα του Le Castellet.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο κύριων διεθνών εκδηλώσεων για την Abarth: στην Ισπανία, η ομάδα SMC Junior Motorsport team, με τους Alberto Monarri (SP) και Rodrigo Sanjuàn (SP), υπερασπίζεται την κορυφαία θέση της κατηγορίας R-GT στο Rally Villa de Adeje, που θα λάβει χώρα στο νησί της Τενερίφης, ενώ οι οδηγοί του Abarth Selenia Trophy και του Ιταλικού Πρωταθλήματος F4 που επιχορηγoύνται από την Abarth θα ολοκληρωθούν στην πίστα του Le Castellet circuit στην Γαλλία το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου.

Το Rallye Villa de Adeje, μία εκδήλωση ασφάλτινου αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος που λαμβάνει χώρα στο νησί της Τενερίφης (SP), που εμπλέκει την με βάση στην Μαδρίτη ομάδα Junior Motorsport του SMC με πλήρωμα τους Alberto Monarri (SP) και Rodrigo Sanjuàn (SP) σε ένα Abarth 124 rally.

Στους δύο προηγούμενους αγώνες η Ισπανική ομάδα ήταν νικηφόρος στην κατηγορία R-GT, και στόχος της είναι να τερματίσει και πάλι πρώτη σε αυτή την εκδήλωση.

Ο αγώνας στο νησί της Τενερίφης εμπεριέχει δύο εξαντλητικά στάδια: το πρώτο ξεκινάει από το Adeje στις 5 μ.μ. την Παρασκευή 11 Μαΐου και τελειώνει αργά το ίδιο βράδυ, περίπου στις 11.30 μ.μ. Το δεύτερο, τελικό στάδιο του αγώνα ξεκινάει στις 9 π.μ. το Σάββατο 12 Μαΐου και τελειώνει στις 5.30 μ.μ. Συνολικά, υπάρχουν 14 ειδικα στάδια δοκιμών, με ένα σύνολο 154.54 km χρονομετρούμενων διαδρομών σε μία διαδρομή 462 km.

Στην Γαλλία υπάρχει μία έντονη προσδοκία πριν από την επιστροφή του Abarth Selenia Trophy στην πίστα του Le Castellet, την οποία επισκέφθηκε το πρωτάθλημα για τελευταία φορά το 2014. Οι Ιταλοί, Φινλανδοί, Ελβετοί και Γάλλοι οδηγοί θα "πετάξουν" στο τιμόνι των αυτοκινήτων Abarth 695 Assetto Corse Evoluzione σε μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές της Ευρώπης. Τον Ιταλό Cosimo Barberini, ο οποίος κέρδισε τους δύο εναρκτήριους αγώνες του Trophy που έγιναν στην Imola, θα προκαλέσει ο συμπατριώτης του Andrea Mabellini, ο Φινλανδός οδηγός Juuso Pajuranta και ο Robin Appelqvist από την Σουηδία.

Στην κατηγορία Abarth 500 Assetto Corse, η μάχη για την κορυφή είναι μεταξύ των πολύ νεαρών κάτω των 18 οδηγών Filippo Lazzaroni (ITA) και Aurora Coria (ITA).

Αθήνα, 11 Μαΐου 2018 

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία